Julesesongen på Aas komunelokale

Juletallerken

Serveres som buffet

 

  • Husets ribbe

  • Medisterkaker (2)

  • Julepølse (2)

  • Kokte poteter

  • Surkål

  • Julesaus (1,2)

  • Ribbefett

  • Tyttebærsyltetøy

  • Grov sennep (4)

  • Flatbrød (1)

455,- per person på huset

inkl. kaffe/te, lokale, oppdekking og dekor

 

355,- ved catering

 

Riskrem med rød saus til dessert 50,- per person (1)

 

250,- for levering

 

 

Julekoldtbord

 

  • Husets ribbe

  • Medisterkake (2)

  • Julepølse (2)

  • Kokte poteter
  • Surkål
  • Julesaus (1,2)
  • Tyttebærsyltetøy
  • Sylte med grov sennep (4)

  • Svensk juleskinke (4) med mimosasalat (2,3,4)

  • Røkt laks (5) med sennepssaus (4)

  • Rakefisk (5) med rødløk og rømme (2)

  • Hjemmelaget potetsalat (2,3,4)

  • Eggerøre på egg fra Hammerstad gård (3)

  • Grønn salat
  • Brød (1,2,3), lefse (1) og smør (2)

550,- per person på huset

inkl. kaffe/te, lokale, oppdekking og dekor

 

450,- ved catering

 

Riskrem (2) med rød saus til dessert 50,- per person

 

Levering 250,-

 

 

Pinnekjøtt tallerken

 

  • Pinnekjøtt

  • Vossakorv (2)

  • Kokte poteter

  • Kålrabistappe (2)

  • Sjysaus

  • Grov sennep (4)

  • Flatbrød (1)

 

455,- per person på huset

inkl. kaffe/te, lokale, oppdekking og dekor

 

355,- ved catering

 

Riskrem (2) med rød saus til dessert 50,- per person

 

Levering 250,-